Gewe Promotion - En nyfiken fullservicebyrå inom profilreklam och arbetskläder

Gewe Promotion är en produktmediabyrå som hjälper små och stora företag.

Vi sträcker oss bortom att bara vara en leverantör av profilprodukter och yrkeskläder. Hur kan vi hjälpa dig i din marknadsföring? Boka gärna ett möte med oss!

Vår passion är att stärka ditt varumärke genom en kombination av branding, skräddarsydda arbetskläder och unika merchandiseprodukter. Som ett familjeföretag i tredje generationen.

Besök vår yrkesbutik och showroom på Musseronvägen 1A i Huddinge, där vi välkomnar dig att utforska vårt sortiment. Som stolta medlemmar i Sveriges främsta profilföretagskedja, New Wave Profile, kan du lita på vår långa och pålitliga erfarenhet inom branschen.

Vi tror på att det ska vara roligt och enkelt att vara kund hos oss. Vår målsättning är alltid att erbjuda den bästa servicen. I vår webbshop hittar du över 100 000 klädesplagg och profilprodukter, vilket gör oss till en av marknadens ledande leverantörer. Oavsett storlek på företag eller tillfälle, har vi något som passar just er!

Om du inte hittar det specifika du letar efter, tveka inte att kontakta oss. Vi specialiserar oss på att tillhandahålla skräddarsydda lösningar och har alltid mer att erbjuda än vad som syns i vår webshop. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta ditt varumärke till nya höjder!

Sortimentet

I vår webshop finner du ett imponerande utbud av yrkeskläder, profilprodukter, giveaways, profilkläder, personlig skyddsutrustning och eventmaterial. Vi har etablerade partnerskap med branschens främsta leverantörer och Inom varje segment sträcker sig vår kvalitet från standardprodukter till exklusiva varumärken, och vi kan tillgodose alla behov. Om vi inte hittar det du söker hos våra underleverantörer, tar vi det ett steg längre och specialtillverkar produkter efter dina önskemål.

Din profil är viktig, vi Varumärkesprofilerar

Profilkläder är en viktig del av din marknadsmix och har många användningsområden.

Gewe hjälper dig att utarbeta en plan för hur du ska arbeta med profilkläder i din kommunikationsstrategi, eller i specifika framträdanden eller kommunikations-aktiviteter. Full Service Concept. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Miljö & Kvalitetssystem för säkrare produktion och bättre miljö

Som medlem i Svensk Branschförening för Profil- och Reklamartiklar arbetar vi med kvalitetsutveckling och ständiga förbättringar i föreningens regi. Vi är även Miljö och kvalitets-certifierade enligt ISO 14001 & 9001 sedan 2010. För miljön i alla delar av produktionskedjan. Miljö och kvalitets-certifierade enligt ISO 14001 & 9001

Korta fakta

Bolagsnamn
Gewe Promotion AB
Org.nummer
5565351698
Telefonnummer
08-689 90 25
E-post
kontakt@gewe.se