Om oss

Gewe Promotion är ett familjeföretag i tredje generation. Du hittar vår utställning/butik i trevliga lokaler på Musseronvägen 1A i Huddinge.

Vi är medlemmar i den ledande profilföretagskedja i Sverige, New Wave Profile och har många års erfarenhet av branschen.

Det ska vara kul och enkelt att handla av oss och vi siktar alltid på högsta servicenivå. Med över 100.000 kläder & profilprodukter i vår webbshop har vi ett av marknadens största sortiment. Vi har något för alla företag och alla tillfällen!

Saknar du det speciella som just du söker efter här, kontakta oss, vi har alltid mer att tillgå, det är sånt vi är specialister på.

Sortimentet

På vår hemsida hittar du ett enormt sortiment av profilprodukter. Vi samarbetar med marknadens bästa leverantörer för att kunna tillhandahålla profilprodukter i alla prisklasser.

Din profil är viktig, vi Varumärkesprofilerar

Profilkläder är en viktig del av din marknadsmix och har många användningsområden.

Gewe hjälper dig att utarbeta en plan för hur du ska arbeta med profilkläder i din kommunikationsstrategi, eller i specifika framträdanden eller kommunikations-aktiviteter. Full Service Concept. Kontakta oss om du har funderingar kring hur just ditt företag kan profilera sig på bästa sätt.

Service

Tack vare lång erfarenhet av branschen kan vi ge snabba och korrekta svar på dina frågor. Att du som kund är nöjd, är alltid viktigast för oss.

Miljö & Kvalitetssystem för säkrare produktion och bättre miljö

Som medlem i Svensk Branschförening för Profil- och Reklamartiklar arbetar vi med kvalitetsutveckling och ständiga förbättringar i föreningens regi. Vi är även Miljö och kvalitets-certifierade enligt ISO 14001 & 9001 sedan 2010. För miljön i alla delar av produktionskedjan. Miljö och kvalitets-certifierade enligt ISO 14001 & 9001

Korta fakta

Bolagsnamn
Gewe Promotion AB
Org.nummer
5565351698
Telefonnummer
08-689 90 25