Jobba hos oss

Välkommen till oss på Gewe Promotion

Vi växer och söker nu två personer till två olika tjänster:

Säljande säljsupport/inköpare
Transfertryckare

Gewe Promotion tillhandahåller profilreklam och arbetskläder till totala merchkollektioner. Vi är ett familjeföretag i tredje generationen och vi sitter i egen företagsvilla i Huddinge, där vi även har vår utställning och yrkesbutik. Vi har en inkluderande och öppen atmosfär, vilket skapar en varm familjär miljö där vi alla ska trivas och har roligt tillsammans. Vi ingår i New Wave Profile som är Skandinaviens största kedja för profilkläder och profilkreklam.Vi är ISO-certifierade för kvalitet (ISO 9001) och miljö (ISO14001) och innehar AAA-kreditvärdighet.


Säljande säljsupport och inköpare, heltid

Vi expanderar och har många roliga projekt på gång. Därför söker vi dig som jobbar eller vill jobba inom profil- och arbetsklädesbranschen som säljande säljsupport/backoffice. Gillar du att jobba i ett familjeföretag, och vill vara med på resan framåt och uppåt så är det här jobbet för dig.

Du kommer jobba med hela säljprocessen från start till slut.
Din roll är en viktig position inom teamet som backar upp våra säljare genom att:

Leta och föreslå produkter från våra leverantörer
Ta fram offerter till sälj och även ha egen kundkontakt
Registrera order och göra inköp
Ha kontroll över leveranstider och boka frakter
Löpande leverantörs- och kundkontakt
Ta fram statistik och uppdatera prislistor
Göra enkla korrektur på plagg och produkter
Skylta löpande produkter i vårt showroom

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och har jobbat i en liknande roll. Du är en "doer" och en stjärna att bolla många projekt samtidigt och fungera som spindeln i nätet. Är du även lösningsorienterad, kreativ och gärna tar egna initiativ är du vår person. Du tvekar inte att hugga i även inom andra områden som bland annat att hjälpa till när vi har event, olika kundaktiviteter eller hjälpa till i butiken om det skulle behövas. Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Du arbetar både självständigt är en teamplayer. Har du erfarenhet av Adobe Illustrator eller liknande samt är en fena på Excel är det meriterande. Datorvan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social och serviceinriktad person.


Klicka här för att fylla i formuläret med din ansökan. Vi kontaktar dig och hoppas att vi hörs över ett teamsmöte inom kort.


Transfertryckare, timanställd

Vi expanderar och har många roliga projekt på gång. Därför söker vi dig som vill jobba extra hos oss i vår Yrkesbutik i Huddinge med att hjälpa våra kunder och att trycka transfer på kläder och annan textil. Du kommer få utbildning i det vi säljer i yrkesbutiken, men det är ett stort plus om du redan har erfarenhet.

Din roll kommer att omfatta:

Trycka transfer på kläder och annan textil
Arbeta i vår yrkesbutik och serva våra kunder med yrkes- och skyddskläder

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen och har jobbat i en liknande roll med att trycka transfer. Du har en stor ansvarskänsla och noggrannhet. Du arbetar både självständigt och är en teamplayer med stor serviceanda. Har du erfarenhet av Adobe Illustrator eller liknande är det meriterande.

Tjänsten är en timanställning efter behov och kan variera efter säsong.

Fyll i nedan formulär och skicka in dina svar. Vi kontaktar dig och hoppas att vi hörs över ett teamsmöte inom kort.


Klicka här för att fylla i formuläret med din ansökan. Vi kontaktar dig och hoppas att vi hörs över ett teamsmöte inom kort.